Playboy collectibles

Op diverse plekken in de stad zijn Playboy-nummers verstopt, beginnend in 1945. Het vinden van deze Playboy-nummers levert een "Collectors Item"-troffee op. Wanneer je alle 50 Playboy-nummers hebt gevonden, ontvang je een "Ladies Man"-troffee.

Wanneer je in de buurt bent van een Playboy, krijg je de optie in beeld om de Playboy te openen ("Take the magazine"). Wanneer je op de actie-toets drukt opent zich een centerfold-model. Na de missie kun je de gevonden items terugvinden in het hoofdmenu, onder "Extra's".

De foto's zijn licht erotisch.


Let op: full screen-versie zonder censuur!


Let op: full screen-versie zonder censuur!

Locatie van de Playboy-nummers:
Demo:
De demo heeft in totaal 5 Playboy-nummers. Nadat je ze hebt gevonden, verdwijnen ze uit het spel. Je kunt ze echter niet meer terugvinden in het menu. (Over teaers gesproken)

 1. Op de keukentafel in het huis in Greenfields aan het begin van de missie.
 2. De wapenhandel in Sand Island; op de toonbank links.
 3. De kledingzaak in Sand Island: op het midden van de toonbak.
 4. In één van de bars.
 5. In de kamer waar je de Fat Man treft. Er ligt er een in het midden van de kamer, op een plank, vlak voor de trap.
 6. Volledige versie:
  De volledige versie heeft 50 Playboy-nummers, waarvan de meeste tijdens de missies gevonden moeten worden.

  1. Hoofdstuk 2: Joe's appartement: op de hoek van Joe's bed.
  2. Hoofdstuk 2: Op Bruski's schroothoop: op een plank in de garage met 3 auto's, naast Mike's shop.
  3. Hoofdstuk 3: Bij de uitgang van Derek's kantoor, naar de ingang van het warenhuis. Links op de grond.
  4. Hoofdstuk 3: Vlak achter de ingang bij Maria Angello's appartementsgebouw. Aan de linkerkant op de kleine plank
  5. Hoofdstuk 3: In het Price Administration Building op de hoek van de bewakersdesk in de lobby.
  6. Hoofdstuk 3: In de kelder van het Price Administration Building in de opslagkamer aan de rechterkant van het alarm. Het nummer ligt tussen twee planken op de vloer.
  7. Hoofdstuk 3: In het Price Administration Building op de vensterbank die het dichtst ligt bij het Industrial Specialist-kantoor.
  8. Hoofdstuk 4: Op het plateau bij de eerste trap na het verlaten van de boekewinkel. Naast een doos met boeken.
  9. Hoofdstuk 4: Vanaf het eerste plateau: ga naar links, en dan onder de volgende trap.
  10. Hoofdstuk 4: Op het huisje op 't dak, aan de linkerkant van de planken na de eerste hoek.
  11. Hoofdstuk 4: In het appartementsgebouw van Joe op de 1e verdieping bij de gesloten houten poort die de doorgang verspert.
  12. Hoofdstuk 5: Op 233 Misery Lane, na het verlaten van het appartement: ren de trap op tot aan twee deuren die uitkomen op een hoek. Op de grond ligt de Playboy.
  13. Hoofdstuk 5: In het distillery office op de eerste verdieping: op de plank links van de lockers. Belangrijk: je dient deze te pakken vóór het gebouw in vlammen opgaat.
  14. Hoofdstuk 5: Direct nadat je de escorte van Henry bent begonnen, ligt er aan de rechterkant een Playboy tussen de drie stoelen en de opslagkooi.
  15. Hoofdstuk 6: Buiten op het recreatieterrein ligt een Playboy achter de ?bleachers?, naast een slapende gevangene. Pak deze voordat je opzoek gaat naar Leo Galante.
  16. Hoofdstuk 6: Op het basketbalveld: tussen de grijze schuur en het hek. Pak deze voordat je opzoek gaat naar Leo Galante.
  17. Hoofdstuk 6: Bovenop één van de industriële kledingdrogers. Hij ligt er pas na je 2e gevecht.
  18. Hoofdstuk 7: Op de bovenste verdieping van Joe's appartementencomplex, vóór je Joe bezoekt. Ligt aan het eind van de gang in de hoek, naast de deurmat.
  19. Hoofdstuk 7: Op de laatste tafel in de gang op de tweede verdieping van Joe's appartementencomplex.
  20. Hoofdstuk 7: Op Vito's keukentafel.
  21. Hoofdstuk 7: Bij Harry's Army Navy Millitary Surplus Store: onderaan de trap vlakbij enkele kratten ammunitie.
  22. Hoofdstuk 8: In de gieterij, nadat je de eerste lading smeer kwijt bent geraakt: bovenop een olievat in de ruimte ("shack") aan de linkerkant.
  23. Hoofdstuk 8: Nadat Vito ontwaakt: neem een kijkje op de keukentafel.
  24. Hoofdstuk 8: In de gieterij achter het spooremplacement: vlakbij een aantal olievaten.
  25. Hoofdstuk 8: Voor je weggaat en de Hot Rod pakt: ga onder de trap door naar het gebouw aan de linkerkant. Je komt uit bij een keet met een buurtje en een smerig bed. Onder het bed ligt de Playboy.
  26. Hoofdstuk 9: Nadat je de opdracht van Carlo hebt geaccepteerd: aan het eind van de bar in de Maltese Falcon.
  27. Hoofdstuk 9: Nadat Vito het riool is ingegaan onderweg naar het slachthuis. Ga in de eerste tunnel links, tot je een doodlopend stuk ziet. de Playboy ligt op de grond voor het rooster.
  28. Hoofdstuk 9: Nadat je het slachthuis in bent gegaan: achter de tweede vuilnisbak aan de linkerkant.
  29. Hoofdstuk 9: In de grootste ruimte met de twee slagers en de bewapende bewaker: in de achterste hoek, naast de toonbank en de bloederige bak
  30. Hoofdstuk 10: Bij het binnenkomen van de achterdeur met Joe: ga naar het einde van de gang, en ga naar links. Loop naar de deur aan de overzijde van de kamer waar het bord "Daily Room" boven staat. Op het bureau waar de onbeleefde man aan zit ligt een Playboy.
  31. Hoofdstuk 10: Na het verlaten van de vergaderruimte: neem de trap naar beneden naar de 16th floor, in plaats van Joe te volgen. de Playboy ligt voor het hek dat de trap naar de 15th floor blokkeert.
  32. Hoofdstuk 10: Op het dak: op de grond naast het controlepanel van de glazenwasserslift.
  33. Hoofdstuk 10: Na het verlaten van Joe's appartement en onderweg naar huis: een Playboy in de hoofdslaapkamer tussen de muur en de douche (ook nog te verkrijgen in hoofdstuk 11).
  34. In hoofdstuk 11: Vanuit Leo's huis: ga naar buiten naar de hal, en op de vensterbank links ligt een Playboy.
  35. In hoofdstuk 11: In Leo's huis: in de badkamer op de rieten mand.
  36. Hoofdstuk 11: Wanneer Joe de "nieuwe look" van zijn appartement toont, kijk bij zijn bed op de grond.
  37. Hoofdstuk 11: Het eerste dat je ziet nadat je Eric's appartement binnen bent gegaan is een andere deur. Ga door deze deur en loop tot je een man ziet liggen die buiten bewustzijn is. Naast hem ligt een Playboy.
  38. Hoofdstuk 12: Na de cutscene die de "agenten" toont: ren het dichtstbijzijnde trappenhuis op het gebouw in. Kijk aan de rechterkant op de vloer, terwijl Joe je vertelt dat je weg moet blijven van de ramen. de Playboy ligt in de buurt van pijpleidingen.
  39. Hoofdstuk 13: Na de ontmoeting met Mr. Wong, Joe zal je een trap laten zien die op de kelder uitkomen. Voor de trap is een kast: kijk rond op de vloer.
  40. Hoofdstuk 15: Wanneer je het planetarium binnenkomt vanaf het eerste balkon, kom je terecht in een ruimte met trappen. De trap links brengt je naar het dak, maar neem de trap rechts. Ga helemaal naar beneden, en de Playboy ligt verstopt in een hoekje onder de trap.
  41. Na het tussenfilmpje dat laat zien dat je Carlo Falcone vermoord, ligt een Playboy onder de projector in het midden van de kamer.
  42. Ken je er meer? Stuur je tip in en maak de lijst compleet......